Aktatáska, amiben végre elférnek a könyveim

Mivel nagyon sokszor járok antikváriumba, és általában ha már ott vagyok, nem bírom ki, hogy ne vegyek is valamit, gyakran előfordul, hogy tele táskával és kézzel megyek haza a vásárlásból. Ami elég kellemetlen, ha valaki még buszozni is akar, és nincs fölös keze a kapaszkodáshoz. Ezért hiába szeretek régi könyveket nézni és vásárolni, a hazaút nagyon kellemetlen tud lenni, és utólag mindig megbánom, hogy megint elcsábultam, és óriási tornyokat kell végigcipelnem az utcán.

A dilemma

Mivel a könyvek vásárlásáról teljesen nem akarok lemondani, találnom kellett egy másik megoldást. Az egyetlen alternatíva, ha veszek egy nagyobb táskát, és abban próbálom majd elhelyezni a sok könyvet, amit az antikváriumban beszerzek. Így lesz arra esély, hogy hazajussak anélkül, hogy a buszon attól kelljen tartanom, hogy előre esek a következő kanyarban, mivel nem tudtam kapaszkodni. Ehhez meg is néztem több webboltot, mert azért az is fontos szempont volt, hogy jó minőségű, bőrből készül táskát kapjak, ami van annyira elegáns, hogy a munkába is magammal tudjam vinni. Találtam is egy szimpatikus shopot, amiben megtetszett egy bőr aktatáska. 

Sok könyv egyetlen táskában

Viszont tartottam attól, hogy mi lesz, ha az általam megrendelt táska mégis kicsinek bizonyul, nem fér bele az összes könyv, amit gyakran magammal hurcolok, és akkor ott leszek egy fölösleges dologgal, amit pont arra nem tudok használni, amire szeretnék. De a webshopnak  30 napos visszavásárlási garanciája van, ha esetleg a vevő meggondolná magát.

A webshop oldalán vannak még más típusú bőrtáskák is, például bőröndök, különböző méretekben, akár olyan kicsik is, amiket felvihetünk a gépre is. Emellett egyéb kellékeket is lehet rendelni az utazáshoz, például olyan gurulós tartót, amire ráfér egy nagyobb táska. Vannak ékszerdobozaik is, amiket egy nőnek akár ajándékba is meg lehet venni. Nekik általában problémát okoz, hogyan tárolják a sok láncot. Egy ilyen praktikus ajándéknak a barátnőm is örülne.

Nagyon elégedett voltam a webbolttal, és a termékkel is. Nem tűnik nagynak a táska külsőre, de nagyon sok minden elfér benne, akár négy közepes könyvet is bele tudok rakni, és marad még hely a telefonomnak is. Így nem kell lemondanom az antik könyvek gyűjtéséről, de ezentúl sokkal egyszerűbben haza tudom őket vinni. Nem kell szenvednem a kedvenc hobbim miatt, hanem nyugodtan megvehetem, ami megtetszik. Van egy ismerősöm, aki meg a könyvesboltokat járja folyton. Neki is ajánlani fogom a céget, ha esetleg neki is ilyen problémája akad, hogy nem tudja hova eltenni a könyveit.